Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Sneeeuwwit | Home | Laatste stukje »

Feestje

Maandag 03 december 2012 @ 23:33 Vandaag was het weer een echte feestdag. Geen verzonnen reden voor een feestje, nee, gewoon mijn verjaardag! Iedereen bedankt voor de lieve felicitaties! Het was vandaag ook een andere mijlpaal, we zijn alweer 2,5 jaar onderweg! Tijd vliegt!

Gisteren hadden we na het boodschappen doen, met de Jan Bart en Monique (Victory) al een klein feestje. Gezellig aan de koffie met de NZ’se uitvoering van de Bossche Bol (volgens Etienne). Hun bootje lag vast, dus ‘moesten’ we even wachten tot het hoog water was. Vanochtend schoven ze om half elf ook aan voor de feestkoffie! Nu konden we heerlijk buiten in de zon zitten. Ik ben lekker verwend met een speciale fles mojito.

Etienne had vandaag weinig zin om te klussen. Ik vond het allang best. Hij heeft alles opgeruimd en we zijn lekker het stadje ingegaan. Na de lunch slaagde ik in de 2e zaak al voor een jeans. Ik was helemaal happy! Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor de laatste keer een jeans heb gekocht! Mijn (feest)dag was al compleet, zeg maar.

We hadden afgesproken om het ‘captains dinner’ te gaan eten bij Reva, het restaurantje bij Town Bassin Marina. Gezellig met Josien (Inish) en Jaap en Renée (de Ware Jacob). Ik ben ook weer super verwend.

En nu, nu nog de laatste dingen in de tassen stoppen. Morgenochtend nog wat opruimen, douchen en dan brengen Jan Bart en Monique ons naar het vliegveld. Gezellig en het is de deal zodat ze van onze auto gebruik kunnen maken. We vertrekken op de middag omdat we eerst nog gaan kijken voor een dinghy en buitenboordmotor. Die zaak zit ook in Auckland en aangezien dat niet naast de deur ligt, combineren we de boel maar.

Het is raar. Inmiddels is NZ al zo eigen en gaan we morgen ineens weer vliegen en weg naar NL. NL, waar we misschien zelfs wel een witte kerst gaan mee maken. Het was er gisteren al wit! Zo moeilijk voor te stellen dat het daar zo koud is. Maar, we hebben er wel enorm zin in. Eerst nog even de hele lange vliegreis. We vliegen twee keer 12 uur, met daartussen een dag van 17 uur in Hong Kong. M.a.w., als alles gaat zoals gepland, zetten we vrijdagochtend heel vroeg weer voet op NL’se bodem….

vier reacties

Kleed je maar dik aan,het is hier(Koedijk) bar en boos met het weer.
Zal vrijdag niet veel beter zijn.

groet gerard
gerard smit () (URL) - Dinsdag 04 december 2012 @ 01:21

Hallo Et&De
Alvast weer welkom in kikkerland.
Lees en kijk nog steeds met veel plezier naar jullie site.
Greetz Sef (opstapper Tin Hau)
Sef van Diepe - Dinsdag 04 december 2012 @ 02:25

Lieve D, heeeeeeeeeeeeeeeeeel hartelijk gefeliciteerd met je 39e verjaardag!!! Voor mij ben je nog jarig (het is hier 15.15 u); in NZ niet meer he? Voor jou is de Sint al jarig.
Tot de 14e (en de 15e). We kijken heel erg naar je/jullie uit. XXX (Peter en) Linda
Linda Andrik - Dinsdag 04 december 2012 @ 05:12

Hieperdepiep HOERA, wat een mijlpaaltjes allemaal

Dikke knuffels
Rene & Brigit
Brigit & Rene () - Dinsdag 04 december 2012 @ 09:51  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.