Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Laatste stukje | Home | Lachen! »

Gaatjes

Dinsdag 11 december 2012 @ 01:24 Inmiddels is de sneeuw alweer opgelost hier in Zwijndrecht, maar de ramen zijn wel bevroren. Het was gisteren ook weer krabben voor Etienne! Een bijzondere ervaring na maanden in je zwembroek te hebben gelopen!Het laatste stukje van onze reis naar NL was voor mij een eitje. Ik was zo enorm moe, dat ik al lag te dutten in het vliegtuig voordat we het eten kregen. Op zich doen ze dat verkeerd, het is half 12 uur ’s avonds als het vliegtuig opstijgt en dan wil je eigenlijk gaan slapen. Wat doen ze dan? Dan komen ze eerst met drinken langs en een nootje en daarna gaan ze nog avondeten serveren. Prima, want op dat soort rare dagen kan ik altijd heel de dag eten, maar je bent daarna wel over je slaap heen. Ik had daar nu gelukkig geen last van en heb goed en veel geslapen. Helaas is KLM niet meer de KLM van vroeger. Het eten was smakeloos, weinig beenruimte en slechte stoelen. Etienne had het deze vlucht dus wat zwaarder.

Het was heel raar toen we de ochtend erna om 5 uur door de slurf liepen en door het raam de sneeuw zagen neerdwarrelen! Heel bijzonder, ik werd er helemaal hyper van. Of was dat door de koude? Gelukkig was Schiphol onze laatste bestemming, er waren namelijk heel veel vluchten gecancelled. Etienne z’n ouders (Frits en Gerda) kwamen ons ophalen en hadden de sneeuw al getrotseerd. We zijn maar meteen vertrokken zodat we de ergste sneeuwbuien voor waren. Het was best koud, moet ik zeggen!

De afgelopen dagen hebben we gevuld met familiebezoek en wat winkelen. Het was heerlijk om iedereen weer te zien en te knuffelen! We hebben al kroketten op, stoofpeertjes, gehaktballetjes en chinees. Smullen dus! Het is grappig te zien dat de mode hier, redelijk hetzelfde is als in NZ aan de andere kant van de wereld. Maar die uitverkoop hier! Ongelooflijk, 50% korting en zelfs 70% korting. Dan is het kopen van allerlei dingen wel heeeeeel verleidelijk. Ik heb dus lekker een paar dingen gekocht. ;-)

Gisteren hadden we ook een noodzakelijke, maar niet heel leuke afspraak, de tandarts! En maar goed ook, want we hadden allebei een potentieel gaatje. Waren we in NL gebleven hadden ze er niets aangedaan, maar met het oog op kiespijn krijgen in een land waar de tandartsen er iets andere praktijken op na houden, gaan ze toch maar boren. Ik heb het al achter de rug, Etienne is donderdag aan de beurt. En hoe grappig is het dan….ze hebben een nieuwe tandarts, die woont op z’n boot en z’n boot is ook een Beneteau First van bijna hetzelfde bouwjaar. Toevallig?!

twee reacties

Hè .... dat is toevallig …. Heienlande of Strevelshoek !? Ik heb in Schildmansambacht gewoond.
Welkom in dit koude kikkerland.
Veel plezier tijdens jullie verblijf en prettige feestdagen.
Groetjes,
Arie Groeneweg
Arie Groeneweg () - Dinsdag 11 december 2012 @ 06:49

Goed om te horen dat je heel de dag we kunt eten. Iets zegt me dat daar morgen geen gebrek aan zal zijn. Morgen! Morgen! stuiter
Emily - Donderdag 13 december 2012 @ 03:10  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.