Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Lachen! | Home | Eerste Kerstdag »

Warm

Maandag 17 december 2012 @ 01:58 Ik geloof dat ik een verkeerd beeld van ons doen en laten heb geschetst. Jullie hebben het idee dat we altijd aan het Happy Hour’en en feesten zijn, begrijp ik. En tja, wat zeg ik daarop, ik verdedig me dat het niet altijd zo is…ik schrijf alleen niet over de saaie avondjes dat wij samen op de bank een filmpje aan het kijken zijn. Wat is daar nu te vertellen aan? ;-)

Maar aan de andere kant…wij hebben inderdaad wel vaak een feestje, borrel of ander gezellig samenzijn. En dat is nu we in NL zijn eigenlijk niet anders, zeg ik met een blosje op mijn wangen (niet van de drank!). We logeren bij Frits en Gerda en hebben nog maar één keer ‘thuis’ gegeten. Het is zo lief hoe we door iedereen in de watten gelegd worden!

En zo bijzonder hoe vertrouwd het elke keer weer is. Afgelopen vrijdag had ik een gezellig samenzijn met mijn oud collegaatjes. Het was weer een hilarisch festijn, met veel (overheerlijk) eten en drank! Zo gezellig, zo vertrouwd. Iedereen had wat te eten gemaakt, het was dus smullen! Een van mijn collegaatjes had een wereldtaart voor me gemaakt! Letterlijk en figuurlijk! Overheerlijk en wat een kunstwerk! Inmiddels hebben we het zuidelijk halfrond ook verorberd en hebben we zo de wereld even overwonnen.Zaterdag was een heerlijk dagje keutelen op internet, weer eens onbezorgd downloaden, surfen en veel bijlezen. ’s Avonds zijn we weer gruwelijk verwend door een lieve vriendin. Ik geloof dat ik echt wat wintervet aan het kweken ben! ;-) Het was onwijs gezellig bijkletsen!

Gisteren er maar even uit en wat lopen in Willemstad, om zo al het eten te compenseren. Nou waaide het enorm en het was best koud, dus hebben we maar een kort stukje gelopen en om warm te worden een frietje gegeten. De frietboer had iets in de trant van ‘voor tropische warmte’ achterop zijn kar staan en daar hadden we wel behoefte aan. ;-)

En ’s avonds was het weer lekker eten met Etienne z’n ouders, zijn zus en haar man. In het restaurant was een speciale Wild-avond. Gelukkig hadden ze ook andere dingen, maar het was wel bijzonder met een live zanger. En ja, weer ontzettend gezellig!

Ik denk dus dat ik het beeld wat jullie van ons hebben (nog) niet kan veranderen, want het gaat deze week ook nog zo door. We genieten enorm van iedereen en denken met een dubbel gevoel aan ons ‘huis’ in NZ. Ook dat missen we en de mensen daar. Wat hebben we het dan eigenlijk rijk! (figuurlijk dan…)

twee reacties

Jullie huis in NZ ligt er wat nattig bij de laatste paar dagen. We hebben vanochtend Vries en Daphne hier op het vliegveld gezet en voelen ons alleen. Gelukkig zijn jouw stukjes en foto’s er….wouw, wat een taart, hmmm. We houden onszelf wel bezig maar kijken uit naar jullie terugkomst. Xxx
Monique - Maandag 17 december 2012 @ 17:30

Na het verorberen van de wereldtaart – je zou echt denken dat ie gemaakt moet zijn door een patissier maar nee, hij is met veel aandacht en liefde gemaakt door ‘amateur’ Emily – is een tweede bezoek aan de tandarts voor vertrek misschien geen overbodige luxe D ;-)
Linda A - Donderdag 20 december 2012 @ 10:15  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.