Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Warm | Home | Bijna zomer »

Eerste Kerstdag

Dinsdag 25 december 2012 @ 02:25 Helaas, helaas, het is een natte kerst, geen witte! Jammer, ik had het echt gehoopt. Toch is het dit jaar geen kerst in bikini, maar in panty en vest.

Afgelopen week waren het al een en al kerstfeestjes. Weer zoveel lieve vrienden bezocht! We hebben nu alle kanten van het kompas op gereden vanaf Zwijndrecht!

Wat is het ook leuk om weer in een gezellige Brabantse stad (Breda) in deze tijd van het jaar rond te lopen en een kroeg in te duiken. Als het dan ook nog met een lieve vriendin is, dan is het helemaal geweldig!

Daarnaast hebben we allerlei vertrekkers bezocht, heel grappig om elkaar een keer niet op het water te zien. Geweldig hoe het weer als altijd was! Het lijkt alsof je het gesprek gewoon oppakt waar je voorheen gebleven was en dat was met de Rapy, Flying Swan, Moonrise en Blue Spirit toch op verschillende plaatsen in verschillende werelddelen. Het laatste feestje was voor mij lekker sushi eten met oud-collegaatjes. Weer erg lekker en gezellig!

Ondertussen zien we de familie, waarmee we dan nu de (echte) feestdagen gaan vieren. Het kan niet op, volgens mij wordt het afkikken in Nieuw-Zeeland, want daar moeten we hard gaan klussen…;-)

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.