Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« 'World'-news | Home | Kerstboom op de punt »

Gezellig boot en niet-boot weekend!

Maandag 14 december 2009 @ 00:00 Het was een ontzettend druk weekend, maar wel een waanzinnig gezellig en warm weekend! Het begon donderdagavond met lekker de stad in op zoek naar kerstcadeautjes. Vrijdag had ik (Denise) een avondje met de meiden van mijn werk. Wat was het gezellig en wat hebben we gelachen! Die meiden ga ik echt ontzettend missen.


Zaterdag vroeg op, de nieuwe kussen voor de boot werden gebracht. De kleur, gewoon blauw, is wat anders dan de kussen eerst, dus het is wel wennen. Daarna snel naar Kok Watersport in Rotterdam, daar zijn de lijnen, vallen, schoten en landvasten een aantal dagen voor de helft van de prijs. We moeten al 70 meter hebben voor het zeeanker, á € 4,40 per meter, dus dat schiet op! Zo toch een paar honderd euro uitgespaard. Daarna nog even naar de boot, want er waren een paar dingen die we samen moeten doen. Het was koud! ’s Avonds naar de musical Hairspray in Rotterdam, hilarisch! Een aanrader, wat hebben we gelachen.


Zondag heeft Etienne de boot winterklaar gemaakt en het blijkt dat we daar mooi op tijd mee zijn. Eind van de middag op weg naar Eindhoven, afgesproken met twee andere ‘vertrekkers-stellen’. Er was heerlijk gekookt! En nog wel dusdanig dat wij dat aan boord ook (zouden moeten) kunnen. We hebben gezellig gekletst en allerlei info uitgewisseld. Helaas vertrekken zij pas in 2011. Het was laat toen we eindelijk in bed lagen, maar dat gaf niets, want het was een bijzonder geslaagde avond!

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.