Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Laatste grote klus = … | Home | Duf...... »

Laatste werkdag

Woensdag 12 mei 2010 @ 23:45 Ik noemde het de afgelopen dagen elke dag al, woensdag is onze laatste werkdag. Dat hoef ik dus vanaf vandaag niet meer te zeggen.... vandaag was de laatste werkdag. Wat een dag! Het was voor mij een mooie dag, een heftige dag en een emotionele dag. Maar ook lijkt het alsof ik me nog niet realiseer dat ik na 12 jaar niet meer de Chemieweg op hoef naar mijn werk. Ik heb een beetje een vakantiegevoel ofzo....

Ik zei vanochtend al dat de mensen toch wel mijn tijd bij de Shell hebben gemaakt en dat ervaar je op zo'n dag alleen maar super sterk. Ik heb een mooi boek gekregen met verhaaltjes, wensen enz enz van mijn collega's. Hartverwarmend!! Twee cd's met foute muziek (ik ben benieuwd! Maar kreeg als tip, dat hard meezingen waarschijnlijk helpt voor de piraten), waar mijn roots liggen zal ik niet vergeten, want ik kreeg een lijstje met 'welkom in Brabant', twee heerlijke (ComfortSeat) kussens in de waanzinnige 'Holland-oranje' kleur, een hoofdlamp (met rood licht, dat niet voor het gebruik als 'Rozemarijntje' is), een externe harde schijf, een gardian angel en een noodpakket. Het noodpakketje zit in een delfs blauw blik en bevat heerlijke écht hollandse dingen!! Oooh en dan vergeet ik bijna nog de verjaardagskalender, met een bijzondere miss November en een nog bijzondere Mister December;-)! Ik kijk er nu al naar uit om over een tijdje weer eens het boek te pakken en er heerlijk sniffend doorheen te lezen, met de foute muziek in mijn oren op mijn heerlijke ComfortSeat, bij het licht van de hoofdlamp, sabbelend op de chocolade reep uit het noodpakketje.

vier reacties

Ahhh. Ik moest in de auto naar huis ook wel even slikken hoor. ‘t is nu echt hè...
Emily - Donderdag 13 mei 2010 @ 08:29

@Em: Het is idd echt nu, maar gelukkig zie ik je over een paar nachtjes alweer ;-)
Denise () (URL) - Donderdag 13 mei 2010 @ 23:36

het was idd een zeer bijzondere dag, afgelopen woensdag.
we zien elkaar nog op de laatste zondag van deze maand.

groet, Mister December…
Leon - Vrijdag 14 mei 2010 @ 13:00

Het komt nu toch echt wel heel dichtbij, heerlijk voor jullie, maar voor ons toch gek. Ik ben dan ook blij dat we jullie nog een keer “live” de hand kunnen schudden. Wij hebben overigens genoten van de overgebleven lekkerheden, alles heeft gretig aftrek gevonden. Tot de 30e in ieder geval.
Lieve groeten, Tiny
Tiny Werkman, Brielle () - Vrijdag 14 mei 2010 @ 19:42  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.