Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
Belgiƫ
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Groen! | Home | Saltie »

No worries & no drama's

Vrijdag 12 juli 2013 @ 19:25 Vandaag zien we voor het eerst sinds dagen weer wat blauw. En dan niet van de drank, maar van het mooie(re) weer. Dat is jammer, want we hebben op weer wat mooie plekken gelegen, maar het was een grijze bedoening. Op Dunk Island, lagen we te 'hobbyhorsen', niet normaal meer. Gisteren en eergisteren op de Moresby River was het beter, maar wat kan er hier ook veel water uit de lucht vallen! We hadden maar een pauze-dagje ingelast.

Vandaag weer verder richting Cairns, met vandaag nog een stop ervoor. Waar is nog de vraag, het waait al dagen erg stevig door en het wordt dus even kijken waar we rustig kunnen liggen. Al is het weer vandaag enorm anders, iets minder wind en, zoals ik al zei, meer blauw.

Dit maakt ook, dat we de kreten van de Aussies nog meer gaan waarderen en adopteren. Vanaf Bundaberg was het 'no worries'! Geen zorgen! En in Townsville lagen we in een deuk om het 'no drama's'! Nee, wij willen inderdaad geen drama. De jongen van de haven bracht het nog leuker, "if there are any drama's, you can call me on VHF 10". Ik vind hem goud waard! "Zijn er drama's, dan kun je mij op kanaal 10 oproepen." Dan hoop je toch dat er een drama komt, of niet?

Al denk ik dat wij andere 'drama's' kennen dan de Aussies. Doet er niet toe, ik vind het eigenlijk wel een leuk levensmotto, 'no worries & no drama's'! Laten we deze er maar gewoon inhouden, dan ziet het leven er al snel wat blauwer uit. Ohnee, ik bedoel het weer!

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.