Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
Belgiƫ
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Ritme | Home | A day at the city-bea… »

Darwin

Dinsdag 13 augustus 2013 @ 06:34 De laatste dagen naar Darwin waren erg rustig qua wind en golven. Heerlijk relaxed dus eigenlijk. We passeerden New Year Island. Waarbij je je gaat afvragen waarom dat eiland zo heet. Verder was het laatste stuk, schitterend varen langs en tussen laag land en zandbanken.

Gisterenavond lieten we ons anker vallen in Francis Bay. Hoe heerlijk, maar ook bijzonder raar is het, om dan ineens 'er te zijn'. Ineens is het 'stil', ligt de boot stil en ben je niet meer in beweging. Het is dan altijd ook wel lekker slapen, maar je zit toch nog wel in dat ritme, dus de dag begint weer vroeg.

Een warme dag! Het is hier echt veel warmer dan 'om de hoek' aan de oostkust. We zijn vanochtend meteen naar de Indonesische ambassade gegaan. We moeten een visa aanvragen en zijn de formulieren gaan halen. Daarna de officiƫle documenten laten printen en verder de stad in.

Darwin heeft een gezellig stukje centrum. Deze maand is het Darwin Festival, waardoor er heerlijke live muziek door de straten klonk. We hebben wat rondgestruind. Darwin is weer een hele andere stad, met andere mensen en een andere sfeer. Het voelt een beetje als een ander land, maar dan wel met heerlijk dezelfde winkels. ;-)

drie reacties

Wat heerlijk dat jullie er weer zijn! En ook weer wat meer onder de mensen.
We wensen jullie ontspannen dagen en genieten maar weer!
Veel liefs Willem en Martine
Flying Swan () - Dinsdag 13 augustus 2013 @ 08:23

Lieve Etienne & Denise,
geniet van Darwin, ik vond het een heerlijke stad! Indonesie wordt dus de volgende uitdaging, vrienden van ons wonen op Bali, ben benieuwd of jullie elkaar treffen!. (Wij hebben natuurlijk over jullie verteld en ze kijken uit naar de La Luna)
Gaan jullie nog leuke excursies maken? Kakadu is prachtig en wij hebben een tour met aborigionals gemaakt, een aantal dagen met een jeep door de natuur, geweldig!
Lieve groet Rene & Brigit
Blue Spirit () - Woensdag 14 augustus 2013 @ 07:19

Hoi Denise en Etienne.

Wat gaaf dat jullie nog steeds onderweg zijn. Ik had al zeker een jaar (of twee? %-)) niet meer gekeken. Veel plezier en geluk nog!

Jim Kusters (Shell)
Jim - Woensdag 14 augustus 2013 @ 10:32  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.