Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Nog steeds een team? … | Home | Gezellig boot en niet… »

'World'-news

Donderdag 10 december 2009 @ 00:00 Zoals ook al te lezen op de homepage… the news is out! Ik voel me meteen 20 kilo lichter, wat een opluchting dat we nu kunnen vertellen waar we al maanden, eigenlijk jaren, mee bezig zijn. Het zijn ook wel rare dagen. Het voelde een beetje als een ‘coming out’, ik was heel de dag hyper.

De reacties zijn echt ontzettend leuk, warm en overweldigend. Het grappige is, dat het voor anderen big news is omdat zij het voor het eerst horen, terwijl wij er al jaren mee bezig zijn. Wij zijn al aan het idee gewend. Het is echt zo hartverwarmend hoe iedereen reageert! Ik was al bang dat ik familie, vrienden en collega’s erg ga missen, nu weet ik het zeker.

Het is leuk om te zien dat je het de ene dag vertelt en dat men er de andere dag op terug komt met allerlei vragen. Van hoe gaat het met douchen tot hoe weet je welke papieren je moet regelen? En van wat doe je met slapen tot hoe weet je hoeveel kleren je mee kunt nemen? De vragen lopen erg uiteen lopen en zetten ons soms ook weer aan het denken. Veel vragen zijn bij ons al maanden geleden de revu gepasseerd en nu krijg je ze weer ineens voorgeschoteld. Dit doet toch ook weer veel met je. Niet qua twijfels, want ik merk dat die bij mij er steeds minder tot niet meer zijn.

En sommigen zeggen ook “Sommige mensen hebben het erover en willen het en jullie gaan het gewoon doen. Stoer hoor!” Ik lach dan maar een beetje schaapachtig… want ik voel me niet altijd zo stoer hoor.

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.