Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
Belgiƫ
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Rommelig | Home | Terras-weer »

Scrubben

Donderdag 20 mei 2010 @ 23:32 Gisterenavond heerlijk weer eens naar de Duikvereniging geweest. Gezellig was het!! Maar ook laat, dus laat in bed. Vanochtend moesten we alweer om 10 uur aan boord zijn omdat de journalist van de Moerdijkse Bode, Cees van de Burg, ons kwam interviewen. Hij gaat over ons en onze reis, een stukje schrijven in de Bode. Ik ben benieuwd! Dusse.... Moerdijkers, volgende week de Bode in de gaten houden!

Het was heerlijk weer vandaag! Echt warm! Helaas hadden we eigenlijk niets te doen buiten aan boord ;-).... dus maar weer naar huis. Lekker alles open gezet zodat de warmte, de zon en de wind heerlijk door het appartement fladderde.

Etienne heeft het dressoir, de leren stoeltjes en nog een hoop andere dingen weggebracht. We hebben het Kruidvat leeggekocht en weer van alles geregeld. Als het allemaal blijft gaan volgens planning, gaan we volgende week dinsdag over. En dan 'over' = 'aan boord wonen'. Ik denk dat dat wel wat rust zal brengen, maar aan de andere kant wordt het wennen natuurlijk.

Over wennen gesproken.... we zijn de droger al even kwijt en drogen alles op het wasrek. Dit gaat prima, maarre.... de handdoeken zijn erg hard. Dat wordt strakies aan boord helemaal wennen; het wassen met zout water en dan lekker scrubben op je zongebrande huid met primitief gewassen handdoek. Haha!!

geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.