Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Toeristje spelen | Home | Yogja »

Kleine wereld

Vrijdag 11 oktober 2013 @ 05:28 Vandaag hadden we afgesproken met Juliette en Andy, die hier op Bali wonen. Vrienden van onze vrienden van de Blue Spirit, Rene en Brigit. Hoe klein is de wereld dan weer? We wisten al dat ze uit Brabant kwamen, maar Juliette en ik hebben op dezelfde school (Norbertus in Roosendaal) gezeten en zelfs in hetzelfde dorp gewoond (Zevenbergen)! We blijken dan ook her en der dezelfde mensen te kennen. Bizar!


Het was erg gezellig. We hebben eerst aan boord koffie gedronken en zijn daarna naar Sanur gegaan. In Sanur komen tijdens de NL’se winter veel gepensioneerden ‘overwinteren’. Nou, een prima plek, volgens ons! We hebben heerlijk aan het strand gezeten en zalige saté Lilit (vis saté) gegeten. Als je zit te kletsen is het snel laat, dus weer afscheid genomen en wij zijn in Sanur verder langs de boulevard gelopen. Een hele lange boulevard met veel schitterende hotels met schitterende zwembaden en luxe strandstoelen. Veel eettentjes en her en der een straatje met winkeltjes. Op een pleintje lekker een verse fruit-juice gedronken en toen de taxi terug genomen.


Inmiddels staan de tassen gepakt en zijn we klaar om naar Java te gaan. Morgenochtend gaan we naar Jimbaran waar we een hotelletje hebben en dan heel vroeg zondagochtend vliegen we in een uurtje naar Yogyakarta.


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.