Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
Belgiƫ
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Terras-weer | Home | Werkende vakantie »

Zonnig

Zondag 23 mei 2010 @ 14:05 Jullie gaan het vast niet geloven als ik vertel dat ik nu heerlijk in de kuip zit, onder de bimini dit berichtje te typen!! Ok, het is dan nog niet in de Carieb of ander exotisch oord, het is gewoon in Stad aan 't Haringvliet. ;-)


Bewijs!Wat was het gisteren ook een heerlijke dag!! Heel wat spulletjes aan boord gebracht, gezellig met onze belgische vrienden uit de haven een pilsje gedronken in de zon in de kuip. 's Avonds naar Bram en Anja van de Tarpan. Zij vertrekken in augustus, maar hebben er al een wereldtrip op zitten en zijn ook al 2x naar de Carribean geweest. Een bak aan ervaring dus. Het was echt een super gezellige avond en we hopen dat we hen ergens op deze aarde weer gaan ontmoeten!

Vandaag weer een aantal verhuisdozen geleegd in de boot. Ik geloof dat de waterlijn nog steeds zichtbaar is, dus dat valt mee. Het zijn wel een van de laatste gelukkig!


een reactie

Hey D&E. Wij liggen ook in de volle zon, maar dan te wachten totdat de lage front hier wegtrekt en het weer/wind constanter wordt in de Golf van Biskaje. Succes met jullie voorbereidingen en na de katerige weken na jullie vertrek zal de zon bij jullie ook gaan schijnen;-)).

Ella en Erik
Erik en Ella (URL) - Dinsdag 25 mei 2010 @ 18:04  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.