Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Werkende vakantie | Home | Woonboot »

Storm in 'n glas water

Woensdag 26 mei 2010 @ 17:53 De uitdrukking 'storm in een glas water' was gisterenavond van toepassing. Maar...beter gisterenavond én liever in een glas water dan op volle zee ;-).

Gerda had in de Waterkampioen gelezen dat ze onderhoud gingen plegen aan de Krammersluizen terwijl wij daarlangs 'vertrekken'. Even nagekeken en inderdaad: "van 31 mei t/m 14 juni stremming van de brug en de Noordkolk. Maximale doorvaarthoogte: 14,65 m." Ai, wij zijn 16 meter hoog. Websites gecheckt, kaarten nagekeken, maar nergens konden we goed zien hoe hoog het bij de jachtensluis is en of die nog wel zou draaien. Dus maar even gebeld met Rijkswaterstaat (0800-8002). Helaas kon hij niets vinden over de jachtensluis, maar hij kon mij wel doorverbinden met de Krammersluizen. En die sluiswachter daar kon mij uitsluitsel geven: de jachtensluis met doorvaarhoogte 18,5 mtr was niet gestremd. Gelukkig!!

Stel je voor: konden we toch bijna niet vertrekken...

een reactie

Begrijp ik goed dat jullie over anderhalve week al vertrekken?? Wat fantastisch & heerlijk! Ben stiekem een klein beetje jaloers… Maar ook blij dat het nog niet zover is, ik ben nog volop in de grote verbouwing. Het dak boven mijn hoofd en vanaf volgende week ook mijn ‘muren’ hangen momenteel met de voorspelde regen zo’n beetje met vuilniszakken & ducttape aan elkaar. Vluchtluik in de renovatie, houten opbouw deels kaalgehaald en volgende week m’n ruiten vervangen. En zo ben ik nog wel even bezig. Het klinkt alsof jullie dat soort zaken er wel op hebben zitten, en dat de bezigheden van het moment vrij relaxed zijn? Of valt dat stiekem best tegen? Volgens mij hebben jullie behalve zenuwen weinig voorbereidingsstress meer?
Shelley (URL) - Woensdag 26 mei 2010 @ 23:02  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.