Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
Belgiƫ
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Woonboot | Home | Bootschappen »

Uitzwaaiborrel

Maandag 31 mei 2010 @ 19:13 Als je gewoon doorgaat met je leven leven, heb je veel mensen om je heen, die je gewoon voor lief neemt. Zij zijn er gewoon. Op het moment dat je, zoals wij nu weggaan, afscheid moet nemen van deze mensen, merk je dat er meer mensen je erg dierbaar zijn dan je eigenlijk denkt. En dan is het afscheid nemen van ons nog relatief; we komen over een paar jaar terug en kunnen mailen vanaf bijna elke plek op de aardbodem. Maar het even zien, een knuffel of een kneep in je arm kan niet via de mail. Tijdens al het afscheidnemen van deze mensen voel je ineens wat een ander voor je betekent, of jij voor diegene hebt betekend. Jammer dat je afscheid moet nemen, voor je dit pas echt goed kunt beseffen. Tja, zo heeft alles een reden.

Na het afscheidnemen op de zaak van lieve collega's, hadden we gisteren middag onze 'Uitzwaaiborrel'. Het was kort maar heftig. We hebben helaas niet genoeg met iedereen kunnen kletsen. Maar ja, al was het een dag geweest, dan nog was het te kort. Ik was al emo de afgelopen week en dat was gisteren zeker niet minder! Ik heb veel gezucht en veel tranen gelaten. Maar het was super dat we iedereen nog even gedag konden zeggen en ook op een plek die ons dierbaar is. Het was namelijk in het clubhuis van onze duikvereniging. We hebben daar heel wat uurtjes doorgebracht en hopelijk wordt het nieuwe clubhuis net zo gezellig!

Alle lieve familieleden, vrienden en collega's, bedankt en het aller aller beste! Enne... bestook ons ajb met de Hollandse beslommeringen, roddels en belevenissen zodat we weten waarvoor (en waarnaar) we terugkomen;-).


De cadeautjes, minus alle kaarten en eerdere cadeautjes


geen reacties  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.