Archieven

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Categorieën

Azoren
Bahamas
Canada
US
Bermuda
Ascension Island
St. Helena
South Africa
Mozambique
Madagascar
Reunion
Mauritius
Rodriguez
Chagos
Maldives
Sri Lanka
Thailand
Malaysia
Singapore
Indonesia
Australia
New Caledonia
New Zealand
Tonga
Niue
Cook Islands
Society Islands
Tuamotus
Marquises
Pacific ocean
Galapagos
Ecuador
Panama
Colombia
Aruba
Curacao
Bonaire
Venezuela
Grenada
BVI
St. Barths
St. Maarten
Antigua & Barbuda
St. Kitts & Nevis
Montserrat
Guadeloupe
Dominica
Martinique
St. Lucia
St. Vincent & Grenadines
Barbados
Atlantische oceaan
Kaap Verden
Gambia
Canarische Eilanden
Marokko
Portugal
Spanje
Engeland
Frankrijk
België
Nederland
voorbereidingen
ssb
Dyneema Experience

« Langer Mauritius, Chi… | Home | Walvis, dolfijn, Reun… »

Oranje!!!!

Zondag 06 juli 2014 @ 08:21 De laatste dagen waait het nog steeds goed door, ook regent het af en toe enorm! Geloof dat NL beter weer had. Maar maakt niet uit, we hebben lekker rustig aan gedaan. Heerlijk om hele dagen radio Veronica aan te hebben, lekker dat NL’se geleuter. Het zijn ook dagen om dingen uit te zoeken (zoals ik al schreef en het foto-album is weer bij) en om nieuwe baksels en recepten te proberen. En dat waren weer wat succesjes met cocos/pindakaas-bonbons en ‘assorted chocolates’!


Verder kijken we alweer twee dagen voetbal. Eerst Duitsland-Frankrijk. Wat een drukte in de bar, natuurlijk met de meerderheid voor Frankrijk, al was Duitsland ook goed vertegenwoordigd. De late wedstrijd hebben we verstek laten gaan. Maar gisteren natuurlijk niet! Eerst Argentina-Belgium! Samen met Dalhwinnie en Inish en natuurlijk Juli (Sunflower) en Marcia (Too Much). Toen was het een paar uur overbruggen tot ‘onze’ wedstrijd. Wat doe je dan op een plek die aardig uitgestorven is op dat uur? Naar de McDonalds! 24 uur open op vrijdag en zaterdag. Maar dan moet je wel lopend door de McDrive! Haha!!

Om half 12 (ja, bij ons was het nog later!) zaten we er weer klaar voor. En tjeetje, wat zenuwslopend! Die penalties. Whaa!!!! Maar we hebben weer gewonnen en terecht!! Het was een kort nachtje, want we gaan vandaag ankerop naar Port Louis. Morgen uitklaren en dan naar Reunion. De ‘Dutchies’ verplaatsen zich en kijken woensdag in Reunion!

twee reacties

Ja wat WE goed he?
gerard smit () (URL) - Zondag 06 juli 2014 @ 17:15

Hallo La Luna, wat een wedstrijd hè!? Ben benieuwd naar de laatste 2 wedstrijden van Oranje! Wel gaaf weer zo’n mooi toernooi! Genieten jullie straks op La Reunion, duimen voor een mooi eindresultaat in voetbal! Lieve groetjes uit Boxtel!
Brigit - Maandag 07 juli 2014 @ 09:30  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Om spam te voorkomen, willen we je vragen deze vraag te beantwoorden. / To prevent automated commentspam we require you to answer this silly question

 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.